loader

Gastronomische Hoofdstad Nederland

07-03-2019, 13:52 • 3583 keer gelezen

Opmeer PR & Communicatie is partner van de Stichting Gastronomische Hoofdstad Nederland. Dit initiatief is mede genomen door de organisatoren van Haarlem Culinair, één van de grootste culinaire festivals van Nederland. Opmeer PR & Communicatie is al jaren betrokken bij dit festival.

De stichting Gastronomische Hoofdstad Nederland werkt met haar nieuwe initiatief aan de bewust-wording van al het moois dat de Nederlandse eetcultuur te bieden heeft. Zowel op lokaal als op nationaal en inter¬nationaal niveau. Door steeds een andere stad op de culinaire agenda te zetten, bestaande culinaire evenementen in de schijn¬werpers te zetten en nieuwe evenementen te ontwikkelen kan de Nederlandse horeca met trots uitdragen waartoe zij in staat zijn. De gastro¬nomische steden worden daarbij niet alleen op het aller¬hoogste (sterren-) niveau beoordeeld, maar op veel meer (gastro¬nomische) aspecten. De stichting daagt daarom ook andere steden uit om mee te dingen naar de titel van Gastronomische Hoofdstad en te laten zien wat ze allemaal in hun mars hebben
  Share

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.