loader


Laatste reacties

Omgevingsmanager Fietspaden Rijksstraatweg

28-12-2021, 16:55 • 3849 keer gelezen  • 1 reactie
Omgevingsmanager Fietspaden Rijksstraatweg

In opdracht van Witteveen+Bos zal Herman Opmeer ingezet worden als omgevingsmanager voor de gemeente Haarlem bij het opknappen van de fietspaden op de Rijksstraatweg. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Van Gelder. Samen met de communicatieadviseur van de gemeente en de omgevingsmanager van Van Gelder wordt gezorgd voor goede informatie over de werkzaamheden. De werkzaamheden vinden tot eind 2022, begin 2023 plaats.

De fietspaden langs de Rijksstraatweg in Haarlem Noord zijn op veel plekken in slechte staat door boomwortels. Zij drukken het asfalt naar boven zodat er hobbels en gaten ontstaan. Het college heeft geld beschikbaar gesteld voor de renovatie van de fietspaden: betonplaten bij bomen en bij andere delen komt asfalt.

Guus van Dee • 29-12-2021, 12:27
Beste Herman,
Jij bent ook een duizendpoot, leuke job man!
Als 12-jarige jongen fietste ik dagelijks naar de Planetenlaan (Marnix lyceum) vanuit Santpoort. Later woonde ik in de Indische buurt en Velserbroek. Mijn hele leven fietste ik over de Rijksstraatweg, nooit lekker! Vele lap-pogingen heb ik meegemaakt, allemaal zonde van het geld. Ik weet dat ook Merijn Snoek moeite had met dit dossier. Daarom: hieperpiep hoera! Het gaat eindelijk goed komen met deze mooie toegangsweg naar het centrum.
Ik wens je veel plezier met deze klus!

Fijne jaarwisseling en een gezond 2022!

Guus van Dee

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.