loader


Laatste reacties

Nieuwe opdracht bij Dienst Toeslagen

17-04-2024, 17:36 • 398 keer gelezen
Per 8 april heeft Herman Opmeer een nieuwe interim-opdracht bij Dienst Toeslagen. Als senior adviseur Media & PR a.i. is hj verantwoordelijk voor het uitvoeren van het PR beleid van Dienst Toeslagen. Hij werkt zowel vanuit het hoofdkantoor in Utrecht als het ministerie in Den Haag en vanuit huis.

De tijdelijke opdracht voer ik uit via OnlyHuman en eindigt op 31 oktober 2024. De opdracht is voor 32-36 uur per week en wordt ingevuld naast zijn werkzaamheden voor Parkmanagement Waarderpolder en Witteveen+Bos.
De kern van het PR beleid: toon menselijk gezicht, geef concreet bewijs en breng dienst Toeslagen dichtbij. Daarbij is hij adviseur van de ambtelijke top van de dienst en denkt mee over de inzet van sociale media. Hij ondersteunt een aantal 'boegbeelden' bij publieke optredens zoals bij lezingen, congressen, podcasts en op mediaplatforms. Verder is hij voor communicatie de linking pin met de Directie Communicatie van het ministerie van Financiën.

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.