loader


Laatste reacties

CompetitieStand, direct de eigen actuele voetbaluitslagen en standen op scherm in kantine

11-12-2012, 22:32 • 9754 keer gelezen  • 4 reacties
CompetitieStand, direct de eigen actuele voetbaluitslagen en standen op scherm in kantine PERSBERICHT

Standen- en uitslagenborden met magneetjes en schuifjes zijn verledentijd

Met CompetitieStand tonen voetbalverenigingen op alle niveaus actuele resultaten van hun teams op schermen in hun eigen kantines.Door een simpele handeling via een smartphone (app) kunnen programma's, tussenstanden, uitslagen en ranglijsten realtime worden weergegeven. Standenborden met magneetjes en schuifjes zijn hierdoor verleden tijd. Naast het tonen van de actuele uitslagen en standen is er ook ruimte voor sponsorlogo's. Het is voor de vereniging daardoor eenvoudig mogelijk om de kosten van CompetitieStand af te dekken met sponsorgeld en daar zelfs nog geld aan over te houden. Het is voor de beheerder van CompetitieStand niet meer noodzakelijk om op de plek aanwezig te zijn waar het scherm hangt.

Innovatie in het amateurvoetbal

Het systeem is ontwikkeld door Dionar®. Het automatiseringsbedrijf uit Hoofddorp is ook de bedenker van CleverDisplay®. Gebruikers van dit systeem sturen beeldschermen over de hele wereld aan via het internet. Vanuit een centraal punt wordt bepaald op welke schermen en op welk tijdstip bepaalde informatie wordt getoond. Bij CompetitieStand voert de beheerder via zijn app de tussenstanden of einduitslagen in. Deze informatie komt direct op het scherm te staan. Ook wordt direct de ranglijst aangepast met de nieuwe uitslagen. De club bepaalt zelf welke teams er op het scherm worden getoond.


Razendsnel

Inmiddels hangen de schermen bij verschillende verenigingen. De eerste vereniging was de Koninklijke HFC uit Haarlem. Ewoud Zeeman zorgt voor het invoeren van de gegevens: 'Het is eenvoudig te bedienen en erg overzichtelijk. Alles wordt razendsnel verwerkt zodat iedereen direct na een wedstrijd ziet wat de stand is.' Naast de Koninklijke HFC maken meer clubs gebruik van CompetitieStand, bijvoorbeeld HVV te Den Haag en BVC Bloemendaal.


Nieuwe sponsormogelijkheden

Directeur Tom van Schaik van Dionar®: 'Ik ben altijd actief geweest in de voetbalwereld. Ik weet dat supporters en spelers altijd snel willen weten wat de concurrenten doen. Doordat clubs onderling contact hebben over de tussenstanden en uitslagen, maar ook door het gebruik van social media weet iedereen snel de standen op de velden. Na de wedstrijd bundelt de clubbeheerder van CompetitieStand deze informatie samen en je kan direct de nieuwe stand op de ranglijst laten zien. Maar het is ook interessant voor een sponsor om met zijn logo op het scherm te komen staan. Dit heeft namelijk een veel hogere attentiewaarde dan een statisch sponsorbord. Je kan er als club dus ook aan verdienen.'

De opmaak van het scherm gebeurt in de clubkleuren en met de logo's van de verenigingen. De kosten bedragen € 55,- exclusief btw per maand indien de vereniging al over een scherm beschikt en € 75,- exclusief btw per maand met een 46" LED-scherm. Dit alles bij een driejarig contract.


Fons te Poele • 03-07-2018, 11:03
Kun je mij wat meer informatie sturen en foto's van standenborden?
Fons te Poele • 28-08-2018, 11:36
Kun je mij wat meer informatie sturen en foto's van standenborden?
Pim van der Meer • 23-03-2021, 09:50
goedemorgen. Ik ben vice-voorzitter van SV EMM '21. Een voetbalclub die volgend seizoen gaat spelen als nieuwe fusieclub van DOSR en WVC. Nu zoeken wij electronische standenborden, mededelingenborden en prijzenborden in de kantine. Kunt u mij daar meer ver vertellen. Ik heb volgende week donderdag 1 april weer bestuursvergadering (geen grap). Graag ontvang ik uw informatie voor die tijd.
Bij voorbaat dank.
Pim van der Meer
0651056323
Vv zundert • 13-04-2022, 11:06
Wij willen ons een electronisch standenbord aanschaf fen, zodat we eenviudig de stand en lijst van met name ons 1e elftal kunnen aan passen. Nu doen we dat zoals zo veel verenigingen met cijfer en naamplaatjes. Kunt u meer info geven, zeker ook mbt kosten.. Groet Luc van Erck...

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.