loader


Laatste reacties

Parkmanagement Waarderpolder

19-02-2024, 12:44 • 1085 keer gelezen
De Waarderpolder kent een goed georganiseerde Parkmanagement organisatie; Stichting Parkmanagement Waarderpolder. Daarin werken gemeenten en het georganiseerde bedrijfsleven van de Waarderpolder samen aan een optimaal ondernemersklimaat. In opdracht van de gemeente Haarlem voert Parkmanagement de gebiedscommunicatie uit. Herman Opmeer is per 1 januari begonnen als communicatieadviseur bij Stichting Parkmanagement Waarderpolder.
Herman Opmeer: "Ondernemers in de Waarderpolder worden geïnformeerd over activiteiten in het gebied. Daarbij wordt gebruik gemaakt van diverse kanalen: sociale media, website, een wekelijkse nieuwsbrief per email, een kwartaal magazine en bedrijfsbezoeken. Ik adviseer het bestuur van de Stichting Parkmanagement Waarderpolder, de andere dienstverleners binnen de parkmanagementorganisatie en voer communicatie taken uit of laat deze uitvoeren. Ik besteed ongeveer 4 a 5 uur per week aan deze opdracht."

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.