loader


Laatste reacties

Communicatieadviseur gemeente Haarlem

12-05-2022, 14:56 • 3134 keer gelezen
Communicatieadviseur gemeente Haarlem

Herman Opmeer is begonnen als communicatieadviseur bij de gemeente Haarlem voor de invoering van betaald parkeren in de Sportheldenbuurt. De uitrol wordt over enkele maanden uitgesmeerd en de inzet zal ongeveer 30 uur aan advies en uitvoering behelzen. Naast de Sportheldenbuurt komt er nog een tweede wijk in aanmerking voor de invoering in 2022. Daarvoor is ook de inzet van Herman gevraagd.

Over de invoering is na een onderzoek onder de wijkbewoners al een positief besluit genomen door het college. De komende maanden zal de uitrol plaatsvinden en worden de bewoners geïnformeerd d.m.v. bijeenkomsten, website, brieven en flyers. Het is belangrijk dat zij op de hoogte zijn over de manier waarop zij een parkeervergunning kunnen aanvragen en welke voorwaarden daaraan gesteld worden. Samen met de communicatieadviseur van de gemeente en de projectleider wordt daarvoor een communicatieplan geschreven dat als blauwdruk dient voor toekomstige invoering in andere wijken.

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.