loader


Laatste reacties

DJ JapNL en Robin tijdens Lock me Up - Free a Girl

10-05-2014, 12:40 • 2598 keer gelezen
DJ JapNL en Robin tijdens Lock me Up - Free a Girl

De laatste uren van de actie Lock me Up - Free a Girl op 20 mei zal feestelijk verlopen. Singer-songwriter Robin van Eijnsbergen van The BieT en DJ JapNL zorgen voor de muzikale begeleiding richting het moment dat Herman Opmeer en Marco van Holst hun hokje mogen verlaten. Zij hebben hun medewerking belangeloos toegezegd.

Inmiddels is duidelijk geworden dat veel vrienden, familie en relaties zelf aanwezig willen zijn om Herman Opmeer te steunen met zijn actie. Daarom is er, samen met de Haven van Zandvoort, Robin van Eijnsbergen en Eric Rumkorf, een aantrekkelijk programma samengesteld.

Vanaf 17.00 uur zal er een informele borrel worden gehouden in de lijn van de inmiddels befaamde Opmeerborrels. Alleen in dit geval zijn de drankjes voor eigen rekening. Hoewel Herman zelf alleen een kommetje rijst zal nuttigen zijn er wel hapjes. Deze worden aangeboden door Opmeer PR & Communicatie.

Aansluitend is er De Haven van Zandvoort de mogelijkheid om te eten. Uiteraard kan er van de menukaart besteld worden.  Er is echter ook speciaal voor de actie een daghap samengesteld voor €17,50 per persoon, daarvan wordt € 2,50 afgedragen aan de actie Lock me Up – Free a Girl.  De daghap bestaat uit: varkenshaassaté, pindasaus, drumsticks, nasi, atjar salade, kroepoek, uitjes, brood en kruidenboter.

Tijdens het eten is er een optreden van singer-songwriter Robin van Eijnsbergen. Hij zal met zijn gitaar en prachtige stem zorgen voor een aangename sfeer.

Na het optreden van Robin zal DJ JapNL de laatste uren met zijn beats omlijsten. Voor iedereen de mogelijkheid om zijn dancemoves uit de kast te halen of om met een drankje in de hand af te tellen naar 23.00 uur, het moment dat het hokje geopend zal worden en de actie voor hem achter de rug is.

DJ JapNL en Robin tijdens Lock me Up - Free a Girl
DJ JapNL en Robin tijdens Lock me Up - Free a Girl
DJ JapNL en Robin tijdens Lock me Up - Free a Girl

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.