loader


Laatste reacties

EnviroChemie presenteert zich op de Aqua Nederland Vakbeurs in Gorinchem

03-02-2010, 00:31 • 4125 keer gelezen
EnviroChemie presenteert zich op de Aqua Nederland Vakbeurs in Gorinchem Opmeer PR & Communicatie heeft het volgende persbericht verzorgd voor EnviroChemie Nederland:


EnviroChemie Nederland geeft acte de presence tijdens de grootste vakbeurs in waterbehandeling, watertechnologie en watertechniek van Nederland. De Aqua Nederland Vakbeurs wordt gehouden van 16 maart t/m 18 maart 2010 in de Evenementenhal in Gorinchem. Tijdens de beurs zal de compacte Split-O-Mat SOM 1500 installatie worden gepresenteerd. Maar Salesmanager Sicco Hilarius kan ook uitleg geven over de nieuwste innovaties van EnviroChemie.

Sicco Hilarius: "Wij zijn trots op het feit dat wij onze nieuwe internetsite kunnen presenteren. Samen met het nieuwe logo biedt het nieuwe geheel een frisse moderne look. Qua technieken kan ik melden dat we een speciaal anaeroob biologisch proces hebben ontwikkeld voor de zuivelindustrie. De eerste nieuwe Biomar AWR installatie hebben wij geleverd bij Norrmejerier in Zweden en de resultaten zijn perfect. Met een compacte installatie wordt het water gezuiverd en wordt biogas gewonnen. Op deze manier verdient de installatie zich binnen een paar jaar vanzelf terug."

 

EnviroChemie is al meer dan 30 jaar een begrip in meer dan 30 landen als het gaat om water- en afvalwaterzuivering. Met chemisch/fysische-, membraantechnische- en biologische processen biedt EnviroChemie oplossingen voor het zuiveren van diverse soorten water. Het motto voor de Aqua Nederland Vakbeurs is niet voor niets 'Wij halen bijna alles voor u uit het water, wij zijn er gehaaid genoeg voor.'

 

///////////////////////////////

Bijlage:
- Normejerier, Zweden. Foto mag rechtenvrij worden gebruikt.
- Persbericht als pdf-bestand

 

Alleen voor de pers, meer informatie:

Sicco Hilarius, Salesmanager EnviroChemie Nederland, 06 – 5384 4061

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.