loader


Laatste reacties

Herman Opmeer presentator Participatieprijs Werkgevers

06-10-2021, 16:49 • 955 keer gelezen
Haarlemmer Herman Opmeer zal op donderdag 7 oktober het officiële programma van de jaarbijeenkomst van de Participatieprijs leiden. Hij presenteert het geheel en zal de podiuminterviews verzorgen. Hij vervangt de in de uitnodiging aangekondigde Marceline Schopman die helaas (wegens privéomstandigheden) heeft moeten afzeggen. De Participatieprijs Werkgevers Zuid-Kennemerland wordt jaarlijks uitgereikt aan een onderneming die zich buitengewoon inzet om medewerkers met een afstand op de arbeidsmarkt aan werk te helpen binnen de eigen onderneming.

Op weg naar een inclusieve arbeidsmarkt

Welke werkgever levert een topprestatie bij het inzetten van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Het aan het werk helpen en houden van deze medewerkers gaat niet vanzelf. Het vraagt om echte motivatie van beide kanten en het vraagt inspanningen van alle betrokkenen. Wat de werkgever er voor terug krijgt, zijn gemotiveerde medewerkers en voldoening aan alle kanten.

Participatieprijs werkgevers 

De Participatieprijs voor werkgevers wil succesvolle voorbeelden van werkgevers in beeld brengen en waarderen. Zij zijn immers de ambassadeurs van het inclusief werkgeven. Zij kunnen uit eigen ervaring andere werkgevers vertellen waarom zij het doen, hoe zij het doen en waar je als werkgever op moet letten om er een succes van te maken. Hier vind je de interviews met de drie finalisten en de uiteindelijke winnaar van de vorige editie.

Jaarbijeenkomst

De jaarbijeenkomst heeft dit keer een breder programma. Alles staat in het teken van inclusief werkgeven. Naast de finale van de werkgeversprijs, zijn er twee landelijke gastsprekers en wordt officieel afscheid genomen van Cees Boon. Klik hier voor het programma.

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.