loader


Laatste reacties

Julius Jaspers opent Haarlem Culinair op 1 augustus

03-07-2013, 19:31 • 2760 keer gelezen
Julius Jaspers opent Haarlem Culinair op 1 augustus

PERSBERICHT 

De bekende kok en ondernemer Julius Jasper opent op donderdag 1 augustus 2013 het culinaire festijn Haarlem Culinair. Daarmee wordt de start gegeven voor vier dagen smullen op de Haarlemse Grote Markt. Een keur van, voornamelijk Haarlemse restaurants, zal het publiek voorzien van de meest smakelijke gerechten. Voor het eerst doet ook het Haarlemse sterrenrestaurant ML mee. Daarnaast Vis & Ko, Wijn & Ko, Brasserie DenK, Fris, Noor, Nobel, Jopenkerk, Dijkers, De Karmeliet, De Haven van Zandvoort, Sushi Time en de bakfiets van Bistro-bike. De opening van Haarlem Culinair wordt bijgewoond en uitgezonden door een team van Radio 1.

Julius Japsers is een topkok die in 2002 het kookboek Smart Cooking uitbracht, waarna nog vele edities volgde. Hij is ook bekend van het TV-programma 'Topchef' dat hij samen met Robert Kranenborg presenteert. Hij heeft het vak zichzelf aangeleerd, mede door te werken in diverse restaurants in Zuid-Frankrijk.

 

Mede door een extra deelnamebedrag van de restaurants en een financiële bijdrage van de gemeente Haarlem is het mogelijk om dit jaar geen entreeprijs te heffen. Wel zullen de hekken blijven staan waardoor het mogelijk is om de restaurants het eten te laten serveren op porselein. Ook kan daardoor glaswerk gebruikt worden. De VIP-tent ontbreekt waardoor er meer ruimte is voor de deelnemende restaurants. Op donderdag wordt er gestart om 17.00 uur, de andere dagen om 13.00 uur. Op alle dagen stopt Haarlem Culinair om 23.00 uur.

Opmeer PR & Communicaie is sponsor van Haarlem Culinair en verzorgt de contacten met de pers voor de organisatie.

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.