loader


Laatste reacties

Nieuwe opdracht: omgevingsmanagement HOV-Noord

08-10-2019, 13:58 • 3398 keer gelezen
Nieuwe opdracht: omgevingsmanagement HOV-Noord

Herman Opmeer is gevraagd door Witteveen+Bos het omgevingsmanagement op zich te nemen voor het project HOV-Noord in Haarlem. Dit project dat wordt uitgevoerd door Compeer BV in opdracht van de gemeente Haarlem en behelst de aanpak van diverse kruisingen op de Rijksstraatweg. De aanpassingen zijn noodzakelijk om een Hoogwaardig Openbaar Vervoer verbinding te realiseren. De busverbinding met de IJmond moet op een veilige en vlotte wijze plaatsvinden.

In november 2019 zijn er kleine werkzaamheden, de eerste grote ingreep vindt plaats in februari 2020. De verwachting is dat het geheel in het najaar 2020 wordt opgeleverd. Herman zal zorgdragen voor de informatievoorziening richting bewoners, ondernemers en gebruikers van het projectgebied. Daarnaast is hij de schakel tussen aannemer en gemeente en draagt hij zorg voor de uitvoering van het communicatieplan. Deze opdracht wordt uitgevoerd naast zijn interim opdracht voor het Strategisch Beraad Ondermijning.

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.