loader


Laatste reacties

Ogenschijnlijk Zorgeloos 26 januari bij Sociëteit Vereeniging

06-01-2020, 17:03 • 3859 keer gelezen
Ogenschijnlijk Zorgeloos 26 januari bij Sociëteit Vereeniging Op zondag 26 januari wordt de documentaire Ogenschijnlijk Zorgeloos vertoond in Sociëteit Vereeniging. De documentaire is een verslag van de reis die Jaap Sluis, Jan Glas, Marcel Hoenderdos en Herman Opmeer hebben gemaakt naar Italië. In de gesprekken die daar plaatsvonden kwamen de moeilijke momenten in ieders leven aan de orde. Naast de vertoning zal Aart Mak de spelers interviewen. 

Programma: 
15:00 uur inloop
15.30 uur inleiding
16:00 uur start film
16:45 uur na bespreking en vragen
17:15 uur borrel
18:00 einde

Entree leden: € 5,- | entree niet-leden: € 10,-. Kaarten kunnen besteld worden via de website van Sociëteit Vereeniging.
De productie van de documentaire is op basis van crowdfunding gerealiseerd. Voor de deelnemers aan deze geslaagde actie werd op 25 november 2019 in de Philharmonie in Haarlem een exclusieve preview gehouden. Dankzij de vertoning op 26 januari in Sociëteit Vereeniging is de 45 minuten durende productie nu ook voor anderen te zien. Onder leiding van interviewer Aart Mak blikken de vrienden terug op hun in vele opzichten bijzondere avontuur.

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.