loader


Laatste reacties

Opdracht bij gemeente Haarlemmermeer

28-12-2021, 17:03 • 2919 keer gelezen
Opdracht bij gemeente Haarlemmermeer

Herman Opmeer is op 15 november begonnen als woordvoerder a.i. van wethouder Fouad Sidali. De opdracht is voor drie dagen in de week en loopt tot 1 april 2022. In de opdracht is een optie opgenomen voor verlenging. In principe zijn de werkdagen maandag, dinsdag en donderdag. De opdracht voor de gemeente Haarlemmermeer wordt uitgevoerd naast de werkzaamheden voor de gemeente Haarlem in opdrachten van Witteveen+Bos. Daarbij is hij werkzaam als omgevingsmanager voor de herinrichting Houtplein e.o. en het opknappen van de fietspaden Rijksstraatweg.

Wethouder Sidali heeft een brede portefeuille met o.a. zorg, jeugdzorg, welzijn, volksgezondheid, woonbeleid en sport. Ook het nieuw te bouwen gemeentehuis zit in zijn portefeuille. Het team van de wethouder bestaat verder uit een bestuursadviseur en een secretaresse. Het team van woordvoerders bestaat ui totaal zeven woordvoerders.

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.