loader


Laatste reacties

Opmeer PR & Communicatie ondersteunt Ogenschijnlijk Zorgeloos

04-06-2019, 10:20 • 1500 keer gelezen
Opmeer PR & Communicatie ondersteunt Ogenschijnlijk Zorgeloos

Herman Opmeer heeft samen met drie zakelijke vrienden het filmproject 'Ogenschijnlijk Zorgeloos' opgezet. Een documentaire gemaakt door Bram van Splunteren en Jan-Willem de Lange. Kern van de documentaire is een terugblik en vooruitblik op het leven van 4 mannen die de 50 zijn gepasseerd en ogenschijnlijk zorgeloos in het leven staan. De kring om hen heen zien 4 vrolijke mannen die van het leven genieten. Maar er zijn natuurlijk butsen, barsten en beschadigingen op de ziel waar eigenlijk onderling niet zo snel over wordt gepraat. Na een avond in café en restaurant waar het gesprek wel die kant op ging is het idee gekomen om er een documentaire over te maken. Om het geheel financieel mogelijk te maken is crowdfunding opgestart en wordt gekeken of culturele fondsen het initiatief willen ondersteunen. Opmeer PR & Communicatie is één van de investeerders. Maar het project is nog op zoek naar (zakelijke) vrienden die vanaf € 100 het project willen ondersteunen. Daarmee verzekert men zich van toegangskaarten voor de feestelijke première in het voorjaar 2020.

Alle informatie is te vinden op de website www.ogenschijnlijkzorgeloos.nl. Lees meer over de persoonlijke drijfveren van Herman Opmeer op zijn weblog. In het Haarlems Dagblad van 28 mei staat een uitgebreid artikel en een interview met de vier 'hoofdrolspelers'. 

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.