Opmeer PR & Communicatie verzorgt PR voor Haarlem Culinair en Bubbles & Bites Bloemendaal
08-07-2015, 14:06 • 1400 keer gelezen

Alweer voor de 21e keer wordt op de Grote Markt
Haarlem Culinair georganiseerd. De uitvoering daarvan is in handen van Henny Leeflang en Luuk Hasselman van H&L. Al enkele jaren verzorgt Herman Opmeer de mediabegeleiding van dit evenement en voorziet de organisatie van adviezen op gebied van marketing en communicatie. Vorig jaar is daar een Bloemendaalse variant bijgekomen,
Bubbles & Bites Bloemendaal. Ook daar heeft Herman zijn werk gedaan. De goede samenwerking wordt voor dit jaar voortgezet.
Op 5 augustus is er een pre-event Sterren Koken, Haarlemse chef-koks met een Michelin-ster koken voor gasten die aan gedekte tafels op de Grote Markt plaats hebben genomen. De volgende dag start Haarlem Culinair en eindigt op zondag 9 augustus.
Bubbles & Bites Bloemendaal start op vrijdagmiddag 21 augustus en duurt t/m zondag. Ook hier wordt er op hoog niveau gekookt aan de Donkerelaan. De sterrenrestaurants Chapeu! en De Bokkedoorns zullen hun gasten verwennen met de mooiste gerechten.