loader


Laatste reacties

Positieve evaluatie Buitenrustbruggen

28-07-2017, 15:08 • 1585 keer gelezen
Positieve evaluatie Buitenrustbruggen

Het project renovatie Buitenrustbruggen is voor wat betreft communicatie afgerond. Opmeer PR & Communicatie is twee jaar betrokken geweest bij het project. Herman Opmeer was als communicatieadviseur aangehaakt bij het Projectmanagementbureau Buitenrustbruggen. De uitvoering van het projectmanagement was belegd bij Witteveen+Bos die werkte in opdracht van gemeente Haarlem. In een eindevaluatie heeft Witteveen+Bos zijn tevredenheid uitgesproken over de samenwerking en de werkzaamheden van Herman.

In de evaluatie werden de doorlopen stappen besproken en leerpunten vastgesteld. Daarbij ging het om de offerte, opdracht, stakeholderanalyse, KES, informatiebijeenkomst, contract, aanbesteding, contractbeheersing en de oplevering. Van beide kanten werd de prettige en goede samenwerking genoemd en de no-nonse aanpak van opdrachtgever als opdrachtnemer. Er waren een aantal mooie vaststellingen: 'Herman's kennis van de lokale politiek en betrokken stakeholders is van bijzonder grote waarde geweest voor het project' en 'Vlak voor de realisatie van het project is er een kunstwedstrijd gehouden. Een groot succes.'

De samenwerking van Witteveen+Bos en Opmeer PR & Communicatie wordt door beide partijen als succesvol gezien en biedt mogelijkheden op een vervolg.

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.