loader

Witteveen+Bos

Ingenieursbureau Witteveen+Bos heeft voor een groot project in Haarlem de keuze laten vallen op Opmeer PR & Communicatie. Herman Opmeer wordt toegevoegd aan het kernteam van Witteveen+Bos die ingesteld is voor het renovatieproject Buitenrustbruggen. Zijn belangrijkste taak is om te zorgen dat de bestuurlijke- en publiekscommunicatie goed verloopt. Doelstelling van de communicatie is: acceptatie door alle belanghebbenden van de nieuwe samenwerking, het ontwerp, de uitvoering en het resultaat van het project. De belangrijke oeververbinding tussen Schalkwijk en Haarlem-Zuidwest moet grondig worden gerenoveerd. In het begin worden de klantwensen verzameld, via een aanbesteding een aannemer gezocht en de procedures doorlopen. De daadwerkelijke bouwwerkzaamheden staan gepland van september 2016 t/m maart 2017.

Missie

Witteveen+Bos levert adviezen en ontwerpen op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Wij zetten onze topexpertise in om complexe vraagstukken op te lossen en zijn een betrokken partner voor onze opdrachtgevers. Wij hechten aan onze onafhankelijkheid en de bedrijfscultuur waarin elke medewerker het beste uit zichzelf haalt, de talenten ten volle benut en maximale klantwaarde biedt.

Visie

Witteveen+Bos wil een advies- en ingenieursbureau van topklasse zijn. Dit betekent voor ons dat wij zelf heel goed zijn in ons vak en ons blijven ontwikkelen, dat wij samenwerken met goede partners en dat wij werken in een cultuur van ondernemerschap en vertrouwen. Goed zijn in wat we doen begint bij liefde voor de inhoud: werken aan interessante projecten waarbij we waardevolle oplossingen creƫren. Het ontwikkelen van kennis en talenten is essentieel om te excelleren, evenals het ontplooien van vaardigheden als professioneel projectmanagement. In de samenwerking met andere partijen brengen we topkennis van binnen en buiten de organisatie bijeen door voor al onze projecten op zoek te gaan naar het beste team, omdat dit ons advies versterkt. We geloven dat iedere Witteveen+Bos'er moet kunnen doen waar hij of zij goed in is. Daarom bieden we ruimte en vertrouwen en leggen we verantwoordelijkheden laag in de organisatie.

bron Missie en Visie: website Witteveen+Bos