loader


Laatste reacties

Eerste klus voor EnviroChemie geklaard

18-02-2010, 21:49 • 5688 keer gelezen
Eerste klus voor EnviroChemie geklaard

Opmeer PR & Communicatie heeft zijn eerste klus voor EnviroChemie opgeleverd. Voor de Aqua Nederland Vakbeurs heeft Herman Opmeer de hele publiciteit georganiseerd. De vakbeurs wordt gehouden van 16 t/m 18 maart in de Evenementenhal Gorinchem. Het hele voortraject is nu afgeleverd in samenwerking met Studio Swaalf Creatieve Communicatie uit Lijnden. Zij hebben tot grote tevredenheid van de opdrachtgever prima werk afgeleverd.

Zo zijn er uitnodigingen verstuurd naar bijna 250 relaties van EnviroChemie in Nederland en België. De slagzin 'we halen bijna alles voor u uit het water' geïllustreerd met een haaienvin voert de boventoon. De haaienvin komt ook terug op de envelop. Daarnaast is er een advertentie gemaakt voor de beurscatalogus en is er een persbericht gemaakt die naar de vakpers is gestuurd.

Op dit moment wordt er gewerkt aan een gadget voor de relaties die de beurs bezoeken en worden de posters gemaakt voor de beursstand. Bij EnviroChemie zijn de verwachtingen hoog gespannen voor deze belangrijke beurs.

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.