loader


Laatste reacties

EnviroChemie nieuwe opdrachtgever

29-01-2010, 15:04 • 4566 keer gelezen  • 4 reacties
EnviroChemie nieuwe opdrachtgever

EnviroChemie Nederland is opdrachtgever geworden van Opmeer PR & Communicatie. Vandaag is de opdracht verstrekt door Sales Manager EnviroChemie Nederland, Sicco Hilarius aan Herman Opmeer. Opmeer PR & Communicatie gaat marketing- en communicatie activiteiten ontwikkelen voor de Nederlandse vestiging van de Duits-Zwitserse onderneming. Als eerste zal hij de PR-werkzaamheden op zich nemen voor de stand van EnviroChemie op de Aqua Nederland Vakbeurs van 16 t/m 18 maart in Gorinchem.

EnviroChemie water- en afvalwatertechniek, betrouwbaarheid, innovatie en kwaliteit

EnviroChemie bouwt installaties en biedt service voor water- en afvalwatertechniek. Dit doen zij al meer dan 30 jaar voor klanten in meer dan 30 landen. Enkele opdrachtgevers voor EnviroChemie zijn bijvoorbeeld Villeroy & Boch, Beiersdorf en Deutsche Bahn. Zij bieden een breed pakket aan zoals advies, planning, installatiebouw, opzetten van pilotprojecten, planning voor het verkrijgen van vergunningen en tijdens de uitvoering omvangrijke dienstverleningen tot en met de volledige bedrijfsvoering. Maar ook verzorgen zij het onderhoud van de verschillende installaties.


willem Lely • 29-01-2010, 18:46
Herman,
Gefeliciteerd met je 1e opdracht buiten de OV sector. Mooi. Nu volgen er zeker meer
Waar heb je overigens je website laten maken?

Groeten,

Willem Lely
Lely Public Affairs
Onno • 29-01-2010, 22:32
Herman, gefeliciteerd!

Onno
Peter • 01-02-2010, 18:08
Gefeliciteerd broer. Top hoor!
Rob van Nieuwkerk • 06-02-2010, 10:21
Herman, gefeliciteerd met je nieuwe account. Leuk dat we elkaar gisteren hebben getroffen. Bedankt dat we de eerste opdracht van je hebben ontvangen. Op naar een vruchtbare samenwerking. Rob

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.