loader


Laatste reacties

Haarlem Jazzstad 2010

04-08-2010, 11:17 • 2686 keer gelezen  • 1 reactie
Haarlem Jazzstad 2010

Opmeer PR & Communicatie verzorgt de communicatie rondom de 30e editie Haarlem Jazzstad. Dit grootste gratis jazzfestival van Nederland wordt van 18 t/m 22 augustus gehouden in de binnenstad van Haarlem. Op communicatiegebied komt er heel wat bij kijken. Website, Twitter, brochures, persberichten, advertenties, beeldscherm-informatie en woordvoering worden door Opmeer PR & Communicatie verzorgd of gecoördineerd. Voor de brochures en advertenties ligt het ontwerp en de uitvoering bij BWS-Excelsior. Dit heeft geresulteerd in een aantal goede communicatiemiddelen.

BWS-Excelsior verzorgt al jaren het drukwerk voor Haarlem Jazzstad. Dit jaar gaat het om de programmaflyer, deelnameposter, aankondigingposter, flyer voor de Connexxionbussen en de toegangskaarten. Opmeer PR & Communicatie heeft, samen met het bestuur, gezorgd voor de input. Daarnaast werd elk ontwerp gecontroleerd en aangepast om uiteindelijk na vele versies tot een eindresultaat te komen. Op dit moment liggen de ontwerpen bij de drukker en volgende week zal het grootste deel via horeca, sponsors, VVV en Connexxion worden verspreid in Haarlem en omgeving.

Programmaflyer

Poster

Advertentie Jazzbijlage Haarlems Dagblad


Mylos Basko • 05-08-2010, 16:32
Good job! Veel aan gehad!

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.