loader


Laatste reacties

Mooie opdracht: Jaarverslag Vinites

09-02-2011, 14:57 • 5039 keer gelezen  • 1 reactie
Mooie opdracht: Jaarverslag Vinites

Opmeer PR & Communicatie heeft van wijnimporteur Vinites de opdracht gekregen om het Jaarverslag 2010 te produceren. Met deze productie wil Vinites zijn relaties informeren over de activiteiten van de onderneming in 2010. Het jaarverslag verschijnt tweetalig, in het Nederlands en het Engels. Mogelijk wordt en nog een Japanse inlay gemaakt voor de relaties uit het land van de rijzende zon. Naast kerncijfers van de onderneming komen er interviews en een column in te staan.

Voor de druk en vormgeving werkt Opmeer PR & Communicatie samen met de huisbureaus van Vinites, Damen Grafia en SWATvertising. Voor de fotografie is Eline Hensen benaderd en de teksten worden vertaald door Tony Parr. Pauline Blom en Herman Opmeer nemen de interviews en tekstbijdragen op zich.


Ronald Straatman • 14-02-2011, 15:20
Hoi Herman, gefeliciteerd met deze opdracht. Ik ga gauw bij jou in de leer. Doe Henrico van Lammeren de groeten van mij. Groet, Ronald Straatman

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.