loader

MetDeZon

MetDeZon levert zonnepanelen van fabriek tot aan montage, inclusief alle benodigde randapparatuur. Op deze wijze is het mogelijk om in zijn geheel te voorzien in de eigen energiebehoefte. Opmeer PR & Communicatie werd strategisch ingezet binnen een team van communicatiespecialisten. Daarbij was Herman Opmeer verantwoordelijk voor de contacten met de media, beheerde hij het Twitteraccount en redigeert hij teksten.

Er zijn veel onduidelijkheden over zonnepanelen. Zo denken bijvoorbeeld velen nog dat het duur is en dat het alleen energie oplevert als de zon schijnt. Dat klopt niet. Door de uitbreiding van productiecapaciteit is de aanschaf van zonnepanelen veel goedkoper geworden. Ook worden de panelen niet gevoed door zonneschijn maar door daglicht.

Over MetDeZon

MetDeZon levert betaalbare zonnepanelen aan mensen die flink willen besparen op hun energierekening. Door de zon als energiebron te gebruiken, word men onafhankelijk van energiebedrijven. Metdezon heeft een breed assortiment. Daarnaast biedt zij deskundig advies over de beste oplossing in elke situatie. Ook nemen zij op alle mogelijke manieren de zorg uit handen: van het regelen van subsidieaanvraag tot het plaatsen van een set zonnepanelen. Zij verzekeren een lage prijs doordat zij de zonnepanelen rechtstreeks importeren. Er is dus geen tussenhandel. Samen met de afnemers leveren zij een wezenlijke bijdrage aan duurzame energie in Nederland.