loader

Hoorne Vastgoed

Herman Opmeer verzorgde voor Hoorne Vastgoed persberichten en tekstproducties voor de website. Verder ondersteunde hij de directie met communicatieadvies. De samenwerking is in januari 2013 van start gegaan tot zomer 2016. De tijdsbesteding was wisselend, afhankelijk van het aantal communicatiemomenten. Herman is nog wel actief voor corporate werkzaamheden vanuit de holding.

Hoorne Vastgoed is een multidisciplinaire vastgoedontwikkelaar en vastgoedbelegger, met een focus op retail en woningbouw. De primaire doelstelling is het huisvesten van de full service discount supermarktketen Vomar Voordeelmarkt en de tuincentra van Ranzijn tuin & dier.

In meer dan veertig jaar ontwikkelen en beleggen realiseerde Hoorne Vastgoed zowel een groot aantal binnenstedelijke (her)ontwikkelingen als projecten op Vinex-locaties.

Dankzij succesvolle ontwikkelingen in eigen beheer en gerichte aankopen bouwde Hoorne Vastgoed een aanzienlijke beleggingsportefeuille op. Het werkgebied omvat de provincies Noord-Holland, Flevoland, Zuid-Holland en een deel van Utrecht.