loader

GVB Amsterdam

Opmeer PR & Communicatie heeft een opdracht bij GVB Amsterdam. Het openbaar vervoerbedrijf uit Amsterdam heeft Herman gevraagd om hen te ondersteunen met de interne communicatie van GVB Tram. Er moet een vertaalslag komen van businessplannen naar begrijpelijke communicatie. De komende jaren zijn belangrijk voor het bedrijf en de ingeslagen weg van kwaliteitsverbetering en gastheerschap moet vertaald worden naar de trambestuurders en -conducteurs.

Sinds half augustus 2016 wordt Herman ook ingezet als communicatieadviseur bij GVB voor het project Zero Emissie Bus. Doel van dit project is om in 2020 28 bussen op te nemen in de dienstregeling zonder uitstoot.

De opdracht voor Tram bestaat voor een deel uit strategische advisering en een deel uitvoerende werkzaamheden. Hij is ingegaan op 8 februari 2016, voor 20 uur in de week en een paar keer verlengd tot 1 oktober 2017. Dan zal de opdracht ook definitief worden beëndigd. De opdracht voor Zero Emissie Bus loopt ook tot einde 2016, voor gemiddeld 6 uur in de week en is inmiddels verlengd tot 1 oktober 2017.

GVB Tram