loader

EnviroChemie Nederland

Herman Opmeer ontwikkelt marketing- en communicatie activiteiten voor de Nederlandse vestiging van de Duits-Zwitserse onderneming. Zo verricht hij PR-werkzaamheden voor EnviroChemie voor deelname aan vakbeurzen, schrijft persberichten en artikelen voor de website en verzorgt advertenties en andere uitingen.

EnviroChemie Nederland

Sicco Hilarius, Salesmanager EnviroChemie Nederland: "Ik ben met Opmeer PR & Communicatie in zee gegaan omdat ik zelf te weinig tijd beschikbaar heb om de marketing goed te kunnen verzorgen. Speciaal bij beurzen en marketing acties kom ik dan handen te kort. Op deze momenten is Herman met zijn grote netwerk natuurlijk de juiste man om in te springen. Ik ken Herman al vele jaren en ben er van overtuigd dat hij de juiste man is om EnviroChemie een stapje verder te brengen op het gebied van marketing en communicatie. Ik ga er dan ook vanuit dat ik volgend jaar kan aantonen dat Herman zijn werkzaamheden een positief effect hebben gehad op de omzet van EnviroChemie bv. 

En..het helpt natuurlijk ook dat Herman een fijne vent is met wie het fijn samenwerken is."


EnviroChemie bouwt installaties en biedt service voor water- en afvalwatertechniek. Dit doen zij al meer dan 30 jaar voor klanten in meer dan 30 landen. Enkele opdrachtgevers voor EnviroChemie zijn bijvoorbeeld Villeroy & Boch, Corus, Beiersdorf en Deutsche Bahn. Zij bieden een breed pakket aan zoals advies, planning, installatiebouw, opzetten van pilotprojecten, planning voor het verkrijgen van vergunningen en tijdens de uitvoering omvangrijke dienstverleningen tot en met de volledige bedrijfsvoering. Maar ook verzorgen zij het onderhoud van de verschillende installaties.

 

Logo EnviroChemieArtikelen op deze website

EnviroChemie nieuwe opdrachtgever (29-01-'10)

EnviroChemie presenteert zich op de Aqua Nederland Vakbeurs in Gorinchem (03-02-'10)

Eerste klus voor EnviroChemie geklaard  (18-02-'10)